ME-design Logo

ME-Design

در این فایل آموزشی قصد داریم نحوه نصب قالب وردپرسی خریداری شده را بیان کنیم. تا انتهای این آموزش با ما همراه باشید. همچنین شما با نحوه نصب قالب های وردپرسی آشنا خواهید شد. در ادامه از 3 طریق نحوه نصب انواع قالب ها را بررسی می کنیم. در روش اول روش نصب قالب ها از طریق بسته نصب آسان را خواهیم گفت. سپس در روش دوم آموزش نصب از طریق پیشخوان را بررسی می کنیم. در روش آخر هم از طریق FTP قالب را نصب خواهیم کرد. نصب قالب مالینا به هر سه شیوه فوق انجام خواهد شد.

نصب از طریق پکیج نصبی آسان

ساده ترین شیوه نصب، از این طریق می باشد. برای این روش کافیست وارد هاست خود شوید سپس طبق مراحل موجود در صفحات بعدی عمل کنید. با چند کلیک ساده شما می توانید قالب را بصورت کامل و با محتوای دمو موجود نصب نمایید.

  • پس از دانلود محصول، فایل را از حالت زیپ خارج کنید.
  • وارد پوشه Easy Installer شوید.
  • محتویات زیر را در پوشه مشاهده خواهید کرد. یک فایل زیپ و یک فایل با عنوان installer.php هردو فایل را می بایست در هاست خود آپلود کنید.

  •  در این بخش نیاز است برای آپلود فایلهای موجود وارد هاست خود شوید. در ابتدا برای پنل های دایرکت ادمین توضیح می دهیم. سپس سراغ سی پنل خواهیم رفت. همانند تصویر زیر بر روی گزینه File Manager کلیک کنید.

  • سپس وارد public_html شوید.
  • سپس در این فولدر اقدام به آپلود فایل خود می کنیم. دقت کنید که هر دو فایل موجود در پوشه Easy Installer را باید آپلود کنید.

طریقه نصب قالب از طریق سی پنل:

 وارد هاست سی پنل خود شوید. همانند تصویر زیر بر روی گزینه File Manager کلیک کنید.

 همانند تصاویر مربوط به نصب از طریق دایرکت ادمین، به بخش public_html بروید. سپس هر دو فایل موجود در پوشه Easy Installer  را در این بخش آپلود کنید.

پس از آپلود محتویات پوشه Easy installer ادامه مراحل را انجام می دهیم.

  • پس از آپلود فایل، در داخل مرورگر دامنه سایت خود را وارد میکنیم و در انتهای آن عبارت /installer.php را اضافه می کنیم.

عبارت me-design.ir آدرس سایتی می باشد که قصد داریم قالب را بر روی آن نصب کنیم و فایل ها را در هاست مربوط به این آدرس آپلود کرده ایم.

  • پس از کلیک بر روی آدرس بالا ، شما کادر پایین را مشاهده خواهید نمود. کافی است تیک مربوط به قوانین را بزنید تا دکمه Next برای شما فعال شود. با فعال شدن این دکمه بر روی آن کلیک کنید.

  • در این مرحله نیاز است تا مشخصات مربوط به پایگاه داده را وارد کنید. برای ساخت پایگاه داده طبق صفحه بعد عمل کنید و اطلاعات مربوط به نام کاربری و کاربر مربوط به دیتابیس را در کادرهای مشخص شده وارد نمایید.

  • به صفحه هاست خود بازگردید. مطابق تصویر وارد بخش پایگاه داده شوید. تصویر زیر مربوط به دایرکت ادمین می باشد. تصویر دوم نیز مربوط به بخش دیتابیس ها در سی پنل است.
دایرکت ادمین
دایرکت ادمین
سی پنل
سی پنل
  • ابتدا بر روی Create new database کلیک می کنیم و طبق تصویر زیر یک نام برای پایگاه داده خود مشخص می کنیم. برای مربوط به دیتابیس هم یک یوزرنیم و پسورد مشخص می کنیم. این اطلاعات را در مرحله دوم مربوط به نصب قالب وارد می کنیم.

  • اطلاعات واردشده در مرحله 11 را یادداشت می کنیم و در قسمت زیر آنها را وارد می کنیم.

مراحل نصب قالب مالینا

  • پس از وارد کردن اطلاعات مربوط به پایگاه داده مدنظر برای نصب قالب مالینا، بر روی گزینه Test Database کلیک کنید.

  • پس از کلیک بر روی دکمه  Test Database، باید قسمت Validation همانند تصویر زیر بصورت سبزرنگ مشاهده شود. در صورت وجود هرگونه مشکلی، دکمه Next برای شما فعال نمی شود و شما نمی توانید به مرحله بعد بروید. برای برطرف کردن خطاهای موجود، میتوانید بر روی آنها کلیک کنید. سپس توضیحات مربوط به آنها را مطالعه نمایید. در هنگام وارد کردن اطلاعات مربوط به دیتابیس دقت لازم را مبذول فرمایید تا شاهد به وجود آمدن خطاهای مختلفی نباشید. برای رفتن به مرحله بعد بر روی دکمه Next کلیک کنید.

  • در این مرحله می توانید عنوان سایت خود را وارد کنید. شما می توانید عنوانی را که در این قسمت وارد می کنید را بعدا نیز اصلاح کنید. کافی است به بخش تنظیمات بروید. سپس برروی بخش options کلیک کنید. در این بخش کافی است برروی دکمه Next کلیک کرده تا به سرعت به مرحله بعدی نصب قالب خود برویم.

  • در تب Admin Account نیاز است یک شناسه کاربری برای ورود به بخش پیشخوان وردپرس ایجاد کنیم. یوزرنیم و پسورد و باقی اطلاعات را وارد می کنیم. دقت داشته باشید این اطلاعات را در جایی مطمئن یادداشت کرده ویا به خاطر بسپارید. سپس بر روی دکمه Next کلیک کنید.

  • در این قسمت مراحل پایانی نصب قالب در حال انجام می باشد. صبر کنید تا قالب نصب شود.

نصب پایگاه داده های مورد نیاز مالینا

  • نصب قالب مالینا با موفقیت به اتمام رسید. برای ورود به صفحه پیشخوان وردپرس می توانید برروی دکمه Admin Login کلیک کنید. برای دسترسی به صفحه ادمین باید اطلاعات کاربری که در مراحل قبلی ایجاد نمودیم را وارد کنیم.

نصب از طریق پیشخوان وردپرس

برای نصب قالب مالینا از این طریق نیاز است در ابتدا قالب وردپرس را برروی هاست خود نصب داشته باشید. در صورتی که قالب وردپرس را نصب نکرده اید، می توانید از سایت wordpress.org جدیدترین نسخه آنرا دانلود کرده و نصب کنید.

نصب قالب مالینا

  • پس از ورود به بخش پیشخوان وارد بخش ابزارها شوید. سپس بر روی درون ریزی کلیک کنید. می توانید در تصویر روبه رو این بخش را مشاهده کنید.
  • با مشاهده WordPress بر روی آن کلیک کنید. سپس آنرا نصب کنید( بر روی عبارت نصب که در زیر عبارت WordPress وجود دارد کلیک کنید). پس از نصب بر روی اجرای درون ریز کلیک کنید. 

نصب قالب مالینا

  • صفحه جدیدی برایتان باز می شود در آن صفحه بر روی Choose File کلیک کنید. سپس به پوشه 5-Data Dummy در فایل دانلودی مراجعه کنید. هر بخشی که نیاز به درون ریزی دارید را انتخاب کنید. فایل های با پسوند .xml در این قسمت وجود دارد. با انتخاب هر فایل .xml دکمه بارگذاری پرونده و درون ریزی آن فعال می شود که با کلیک بر روی آن محتواهای مدنظرتان درون ریزی می شود و می توانید از آن استفاده کنید.

نصب قالب مالینا

نصب قالب از طریق FTP

برای نصب قالب مالینا از طریق FTP باید به شیوه زیر عمل کنید:

  • زمانی که برنامه FTP خود را باز میکنید، از شما در مورد سایتی که می خواهید به آن متصل شوید سوال میکند. اطلاعات احراز هویت لاگین به FTP زمانی که اکانت هاستینگ خود را خریداری کردید برای شما ایمیل شده است. همچنین می توانید اطلاعات اکانت حساب FTP خود را در داشبورد cPanel یا دایرکت ادمین مشاهده کنید و یا با شرکت ارائه دهنده میزبانی وب خود تماس حاصل کنید.

نصب قالب مالینا

  • اطلاعات مربوط به FTP را در قسمت مشخص برنامه FileZila وارد می کنیم.

نصب قالب مالینا

  • پس از متصل شدن از طریق FTP نیاز است که به فولدر Public html بروید. سپس فایل های مدنظر خود را در این قسمت آپلود کنید.
  • پس از آپلود فایل های موردنیاز خود می توانید مانند مراحل موجود در نصب قالب به کمک پکیج نصبی آسان، اقدام به نصب قالب خود کنید.

 

سعی کردیم به صورت کامل آموزش نصب قالب مالینا را شرح دهیم. امیدواریم این آموزش برایتان مفید باشه. در صورت بروز هرگونه مشکل ویا پرسشی میتوانید در قسمت نظرات آنرا با ما بیان کنید.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها